Dizajn brošura

Grafički dizajn dizajn brošure predstavlja odličan marketinški alat, da se predstavi jedna kompanija. U agenciji titan dizajn Vam nudimo jedinstven grafički dizajn brošure. Dizajn brošure prati izgled vašeg korporativnog identiteta i prati ciljnu grupu kojoj je brošura namenjena.

Izrada i dizajn brošure

Cilj brošure je da predstavi kompaniju I njene proizvode ili usluge na jedinstven I interesantan način koji ne samo da privlači pažnju posmatrača, već ihi navodi da se obrate kompaniji. Kombinacija snažnih slika I jasno napisanih I sažetih poruka čini najbolje dizajnersko rešenje. Brošura bi, u obliku koji je jednostavan za čitanje, trebalo da odgovori na sledeća pitanja: čime se kompanija bavi? Kako čitalac može da dobije više informacija? I najvažnije, na koji način će čitalac profitirati korišćenjem njihovih proizvoda I usluga?

Tipovi brošura

1. Sposobnost
Fokusira se na prenosenje informacija o uslugama koje kompanija nudi.
2. Prodaja/Marketing
Predstavlja detaljne informacije o odredjenim proizvodima, sto ukljucije informacije o karakteristikama I ceni.
3. Slika
Uvodi novi brend ili korporativni imidz.
4. Informativna brosura
Predstavlja znacajne informacije o odredjenoj temi ili pitanju za koje je publika zainteresovana I nudi mogucnost saznavanja vise informacija upucujuci na web-lokaciju ili telefonski broj.

Ciljevi dizajna brošure

Navesti citaoca da otvori brosuru i procita vise o kompaniji, proizvodu ili usluzi. Dizajner ima otprilike 6 sekundi da privuce paznju posmatraca.

Utvrditi svest o kompaniji, organizaciji ili proizvodu pomocu interesantnih slika i dobro napisanog teksta.

Obezbediti korisne i vazne informacije tako da posmatrac ima zelju da zadrzi brosuru radi buduceg citanja.

Uputiti citaoce da se obrate za dodatne informacije pomocu “Poziva na akciju”. To moze ukljuciti telefonski broj, e-adresu ili web-lokaciju.