dizajn web sajta

Dizajn i izrada web sajta

Izgrađen dizajn i web sajt su nešto što je neophodno svakoj kompaniji. Istaknite se od konkurencije i učinite da vaš sajt izgleda najbolje sa zadivljujućim dizajnom. Agencija Titan je tu da Vam to omogući unikatnim dizajnom web sajta. Dizajn i izrada web sajta je kombinacija UX/UI dizajna koji ima za cilj da bude prilagođen korisniku, tako da se lakom navigacijom snalazi i da na najbrži način dođe do željenih informacija. Dizajn web sajta mora da bude drugačiji od konkurencije i unikatan po stilu i sdržaju. Najvežnije je da se pored dobrog dizajna odmah na sajtu posle gotovo 3 sekunde uoči čime se kompanija bavi. Za to služi takozvana HERO sekcija, na kojoj to treba da se vidi. HERO sekcija je prvi utisak koji se ostavlja na potencijalnog klijenta.

Zašto je važan web dizajn?
šolja sa 10 najvažnijih stvari kod izarde sajtova

Zašto je važan web dizajn?

Dobar dizajn je kao dobra umetnost – svako ima različito mišljenje. Važnost dobro dizajniranog web sajta je od neprocenjive vrednosti. Samim prisustvom na vebu dosežete do većeg broja kupaca i potencijalnih klijenata. Najvažnije je da dobrim dizajnom lakom navigacijom unutar sajta i brzinom dođete do rezultata a to je prodaja! Ako sajt prodaje onda je uspešan. Dobrim dizajnom on treba da prodaje još više. Dobar UX/UI dizajn olakšava kupcima pretragu kroz vaš web sajta. Šta je važno za web dizajn sajta? Pre svega da dizajn odgovara svrsi sajta. Džabe Vam je dobar dizajn ako ste promašili temu. Zatim odličan UX i Ui, onda responsive i prilagodjen mobilnim telefonima, relevantan i sa odličnim sadržajem, jednostavna navigacija, SEO optimizovan, siguran, odnosno bezbedan, brzina učitavnja stranice itd.

brief za web dizajn

Kako se radi web sajt?

Sve počinje od dobrog brief-a. Najvažnije je da nam objasnite koje su vaše potrebe. Mi Vam postavljamo pitanja da bi prikupili što više informacija o Vašem poslovanju. Na primer: Koja je namena i funkcija web sajta? Šta želite sajtom da postignete i koja je njegova osnovna uloga? Koliko sajt ima strana? Da li već imate urađen vizuelni identitet i boje tj. pravila po kojima treba da se radi colorna šema na sajtu? Šta očekujete od veb sajta? Koliko mislite da će Vam sajt poboljšati biznis? Da li su i kakvi sajtovi vaše konkurencije. Koliko ih pratite? Šta očekujete od vašeg web sajta u nardnih 5 godina?

Samo jedna strana Vam svakako neće doneti rezultate, ali ako se u startu napravi dobra struktura, zatim dizajn uz odličan SEO i dobre i kvalitetne tekstove, možete očekivati da Vam web sajt donosi zaradu.

dizajn etiketen za coko barove
dizajn etiketen za pivo od kinoe

Koja je uloga web sajta?

Web sajt je istovremeno i magazin i izlog i prozor u svet vašeg brenda. Kakav web sajt ostavi utisak, takva će biti slika o Vašoj kompaniji. Najbitnije je da web sajt pruži kupcima brzu razmenu informacija. Možete prikazati vše proizvode, čime se bavite, postaviti kontakt forme radi lakših upita ili pak da stavite razne oglase za zaposlenje. Video snimci su takođe odlična stvar ako želite da na ovaj način dođete do vaših kupaca.

Web sajt Vam smanjuje troškove. Ako želite da prodajete proizvode sve možete obaviti putem web sajta. Vaš sajt je dostupan svima u celom svetu pa se možete širiti i na ostala tržišta.

Dobar dizajn je očigledan. Odličan dizajn je transparentan.

dizajn ambalaze gotova jela

Šta je važno kod web sajta?

Profesionalni Dizajneri web sajta

Ne postoji bolji i ekonomičniji način da se dizajnira sajt od proesionalnih dizajnera koji su vođeni od strane iskusnog tima. Ceo tim u našoj agenciji vodi iskusan menadžer koji je zadužen da uzme kvalitetan brie od Vas. Ceo proces izrade sajta se kreće u nekoliko faza koje delimo na nekoliko celina.

dizajn ambalaze za ocedi sokove

Izrada web prodavnice

Ako Vaš biznis ne prodaje na vebu, onda ni nemate biznis! Nikada kao sada, web prodavnice nisu bile važnije. Zato pri dizajnu sajta i izradi treba voditi računa da veb prodavnica besprekorno funkcioniše!

Koliko košta web prodavnica? A koliko Vas košta da otvorite radnju, prodavnicu, pa da konstantno plaćate lokal, struju…
Dobar web šop nema cenu! To je vaša druga radnja, koja donosi profit. 

Samo ako se radi strpljivo i na duže staze web prodavnice donose odličnu zaradu. Shop se ne može razraditi brzo niti postoji magični štapić za biznis ove vrste preko noći. Amazon je počeo iz garaže pa je strpljivo gradio svoj reputaciju. Samo ozbiljnom strategijom i znanjem postižu se dobri da ne kažemo sjajni rezultati

Naš developer i dizajn tim na čelu sa marketing timom učiniće sve da vaša web prodavnica ostvaruje konverzije. To je prvi i osnovni cilj, prodaja! Radimo na ključnim rečima, brzini učitavanja stranice, pišemo blog koji povećava posetu na vašem sajtu.

dizajn etikete za dzem

Dobar dizajn uvek je povezan sa SEO-m

Mi obožavamo da npravimo fantastičan dizajn, zanimljiv i dopadljiv. Ali koja je korist od toga ako on nije dobro pozicioniran, ako ga niko ne poseti? S obzirom da se profesionalno bavimo SEO-m čim napravimo web sajt on je spreman da bude vidljiv na googl-u.

Šta je to na čemu radimo:

Profesionalno pisanje sadržaja za vaš sajt
Konfigurisanje osnovnog SEO na svim stranicama sajta
Optimizacija fotografija na ključne reči
Optimizovan i brz hosting

Naš cilj je da vaš web sajt što pre zarađuje!

dizajn pakovanja za choco biscuit

Mi kreiramo strategiju za vaš veb sajt

Radimo na kreiranju strategije koja će pomoći da se vaš sajt rangira na ključne reči. Kroz studije istraživanja ključnih reči i ciljeva vašeg brenda napravićemo kompletnu strategiju na koje ključne reči treba da se pozicionira vaš sajt.

Titan agencija iz Beograda je vodeća kompanija u Srbiji čija je digitalna strategija pomogla na stotine brendova u Srbiji da reše problem dizajna kao i digitalnog oglašavanja. Naše usluge web dizajna, SEO, kao i digitalnog marketinga pomoćiće vam da rešite svoje probleme.

dizajn etikete za organski kikiriki

Izrada i dizajn landindg strane

Dobro dizajnirana lending stranica je od esencijalnog značaja, za svaki proizvod ili uslugu koju nudite.

Šta je važno:

a. Čist i jasan CTA

Napraviti da korisniku bude jasno i lako kako da dođe do proizvoda na landing strani. Nemojte mu dozvoliti da traži CTA. Dugme za kupovinu mora biti jasno i precizno postavljeno.

b. Dobar copy

Jasan i jednostavan copy je od suštinskog značaja na svakoj landing stranici. Nisu svi ljudu eksperti da čitaju previše stručne tekstove. Dakle što jednostavnije to bolje. Dizajn + dobar tekst

c. Vredost ponude

Glavni cilj svake web stranice, pogotovo landing strane je da konvertuje posetioca u korisnika odnosno kupca vaših usluga. Zato, objasnite zašto je važan vaš proizvod. Recite im šta je i zašto je to važno za njih.

d. Dobar izgled veb strane

Dobro dizajnirana landing stranica, trigerovaće takozvani „WOW!“ efekat kod posetioca, što ga dovodi korak bliže da kupi nešto od Vas. Koristite dobre fotografije, grafiku i ilustracije!

e. Social proof 1/2

Koristite ga maksimalno. To je odlična marketing taktika. Prikažite šta ste radili.

f. social proof 2/2

Još jedan način da unapredite vašu landing stranu je da stavite ko su vaši zadovoljni kupci. Recite im da Vam ispričaju svoju priču. Zašto je njima pomogao Vaš proizvod.

Choco biscuit priprema za ofset stampu
Choco biscuit priprema za flekso stampu

Zašto izrada web sajta?

Mnoge kompanije čak i veće i dan danas misle da im web sajt ne treba i da oni ne vide to kao benefit koji doprinosi njihovom poslovanju. Ubeđeni su da je to samo trošak. To su zablude, jer mere korišćenje računara prema sebi, a ne prema prosečnom korisniku koji isključivo koristi web kako bi pronašao ono što mu odgovara. Web sajt Vam daje dodatni kredibilitet, web sajt Vam štedi novac, štedi vreme, daje vam šansu da pristupite i drugim tržištima i na kraju web sajt je vaš marketing i prozor u svet.

Kome treba izrada web sajta?

Sve industrije, svaki biznis, svima je potrebna izrada web sajta. Bilo da Vam je biznis na samom početku ili da je već posao razrađen web sajt je potreban.

dizajn ambalaze za kafu

Povoljna izrada web sajtova Beograd, Srbija

Preko 500 izrađenih web sajtova širom Srbije i Nemačke su naša referentna lista. Zašto se klijenti odlučuju za saradnju sa nama? Zato što dobijaju sugaran i pouzdan web sajt, čist kod, odličnu strukturu i perfektan dizajn. Dok se drugi hvale niskim cenama mi se hvalimo kvalitetom i pouzdanim i sigurnim web sajtom.

Naručite dizajn web sajta

Sve što vidite na sajtu na prvi pogled je web dizajn.

Ponuda za izradu web sajta

Pošaljite nam upit ili nas pozovite na telefon i mi ćemo posle detljanog brifa koju uzmemo od vas poslati našu ponudu. U ponudi za izradu web sajta proći ćemo kroz sve detalje izrade od dizajna sajta do implementacije.