foto studio

Profesionalni foto studio

Foto studio Titan Vam nudi profesionalno fotografisanje proizvoda, kampanja a ponekad i korporativnih događaja.

Poznato je da dobra fotografija ima veliki uticaj na kupce i donošenje odluke o kupovini određenog proizvoda. Nekada će upravo to biti jedan od glavnih razloga zašto će se neko odlučiti za kupovinu proizvoda. Kod nas u foto studiju dobijate sveobuhvatnu uslugu od fotografisanja do obrade fotografije i retuširanja fotke.

To je i jedan od glavnih razloga, zbog kojeg smo fotografiju prepoznali kao važan element u sklopu usluga koje nudimo klijentima. Fotografisanje proizvoda u studijskim uslovima, sa unapred osmišljenim detaljima, koji upotpunjuju celokupan doživljaj, doneće vašem brendu nov koncept predstavljanja proizvoda. Kako se vaš brend vizuelno predstavlja zavisi iskuljučivo od fotografije.

fotografisanje za web shop
fotografisanje za web

Fotografisanje proizvoda za internet prodavnice

Posebno važnim za napredak posla, se pokazalo pojedinačno fotografisanje proizvoda za internet prodavnice. Kupci žele da vide kvalitetnu fotografiju, proizvod iz više uglova i da stvore osećaj kako skoro pa mogu da dodirnu proizvod. To im pruža bližu sliku i pomaže im u donošenju odluke da kupe proizvod ‘online’.

Kako bi proizvodi, pored detalja i posebnog studijskog okruženja u koje se smeštaju, dobili i dodatni sjajnaši retušeri ih još detaljnije sređuju u programima za obradu fotografija, gde im ističu najbolje osobine, istovremeno se trudeći da sve izgleda što prirodnije.

Ukoliko je potrebno određeni proizvod fotografisati za bilbord kampanju, naš tim je takođe tu i na raspolaganju klijentu, da uz ideje koje mi imamo i želje koje sa nama podeli klijent, dođemo do najkreativnijeg rešenja.

fotografisanje zaposlenih vise crno belih slika portreti

fotografisanje zaposlenih

Ponekad radimo i fotografisanje zaposlenih u kompanijama naših klijenata. U tome veoma uživamo, jer nam upoznavanje ljudi, koji stoje iza određenog brenda, daje dodatnu inspiraciju za buduće kampanje i projekte. Nekada je to zadatak u sklopu projekta kreiranja veb sajta neke kompanije, gde fotografišemo zaposlene za sekciju ‘Tim’, a nekada je to fotografisanje njihovih važnih poslovnih uspeha ili događaja.

Foto studio Titan Vam nudi kompletnu uslugu fotografisanja portreta zaposlenih crno belih fotografija.

zasto je važan graficki dizajn
graficki dizajner kreativna pesrona

Zašto odmah treba da uključite kvalitetne fotografije u sve vaše kanale promocije i prodaje?

Zato što je to najsigurniji, najbrži i najbolji način da dostignite: veću vidljivost na tržištu, snažnu reputaciju, povećanje broja klijenata i profita.

Fotografija i video pričaju priču. Ta priča ne zamara i vrlo je jasna, a to je danas presudno ako hoćete da ugrabite i zadržite pažnju kupaca. Danas, realno, retko ko će dobrovoljno pročitati Anu Karenjinu od 1000 strana. Već će jednostavno odgledati film.

I što je najbitnije, zapamtiti nešto. Jer dokazano je da ljudi najbolje pamte kroz priču.

trudnica cedi limun

Imate problem sa fotografijama?

Ako imate problem sa vašim fotografijama, da nisu dobrog kvaliteta na vašem web sajtu ili web shop-u. Slobodno nam se možete obratiti da rešimo vaš problem. Dovoljno je da nam pošaljete adresu vašeg web sajta da pregledamo sve fotografije pa da Vam javimo koje je rešenje najbolje za Vas.

Fotografisanje za instagram

Imate biznis, pokrenuli ste internet prodavnicu i nemate dobre fotograije u life style ambijentu za instagram i facebook. Na profesionalan način naši fotografi i stilisti će fotografisati Vaše proizvode, obraditi slike i napraviti life style fotografije proizvoda. Sigurno ste više puta čuli za izraz „product placement“ upravo Vam nudimo takvu vrstu fotografisanja proizvoda.

foto hrana na tanjiru

A kad je u pitanju hrana?

Fotografišemo sve vrste hrane koje može da Vam padne na pamet. Imate restoran i potreban Vam je food photography? Ili želite na vašoj ambalaži profesionalnu fotografiju hrane vrhunskog kvaliteta. Sve možete obaviti u saradnji sa nama. Hrana na tanjiru se specijalno fotograiše u saradnji sa kuvarom i aranžerom koji pomaže fotografu oko celokupne kompozicije i svetla. Postoje razne tehnike koje koristimo da bi fotografija nekog gulaša, ćevapa, ili bilo kod drugog jela bila vrhunskog kvaliteta.

Sa pojavom društevenih mreža, a među njima posebno Instagrama, potreba za vizuelnim predstavljanjem proizvoda na jednom novom nivou je povećana. Potencijalni kupci žele da vide proizvod u različitim situacijama i okruženjima. Pre nego što ga kupe, žele da vide na koji način se koristi i ko ga sve kupuje. Fotografija i strateško planiranje ‘feed-a’ to mogu da donesu vašim nalozima na društvenim mrežama.

razna hrana

Želite da vaša fotografija izgleda baš ovako?

Sarađujeta sa nama, jer imamo iskutvo u dizajnu i fotografiji proizvoda preko 15 godina. Tačno znamo kako da vrhunski obradimo fotogriju keksa, čokolade, bilo kog proizvoda za konditorsku industriju. Takođe svaku fotografiju proizvoda koju fotografišemo, obradimo, kasnije sredimo u 3d programu. Sve naše fotografije koje uradimo pripremimo dizajnerima da mogu da rade na dizajnu ambalaže.