Profesionalni foto studio

Jedna od usluga, koje nudimo našim klijentima je i profesionalno fotografisanje njihovih proizvoda, kampanja a ponekad i korporativnih događaja.

Poznato je da dobra fotografija ima veliki uticaj na kupce i donošenje odluke o kupovini određenog proizvoda. Nekada će upravo to biti jedan od glavnih razloga zašto će se neko odlučiti za kupovinu proizvoda.

To je i jedan od glavnih razloga, zbog kojeg smo fotografiju prepoznali kao važan element u sklopu usluga koje nudimo klijentima. Fotografisanje proizvoda u studijskim uslovima, sa unapred osmišljenim detaljima, koji upotpunjuju celokupan doživljaj, doneće vašem brendu nov koncept predstavljanja proizvoda.

Sa pojavom društevenih mreža, a među njima posebno Instagrama, potreba za vizuelnim predstavljanjem proizvoda na jednom novom nivou je povećana. Potencijalni kupci žele da vide proizvod u različitim situacijama i okruženjima. Pre nego što ga kupe, žele da vide na koji način se koristi i ko ga sve kupuje. Fotografija i strateško planiranje ‘feed-a’ to mogu da donesu vašim nalozima na društvenim mrežama.

Posebno važnim za napredak posla, se pokazalo pojedinačno fotografisanje proizvoda za internet prodavnice. Kupci žele da vide kvalitetnu fotografiju, proizvod iz više uglova i da stvore osećaj kako skoro pa mogu da dodirnu proizvod. To im pruža bližu sliku i pomaže im u donošenju odluke da kupe proizvod ‘online’.

Kako bi proizvodi, pored detalja i posebnog studijskog okruženja u koje se smeštaju, dobili i dodatni sjaj, naši dizajneri ih još detaljnije sređuju u programima za obradu fotografija, gde im ističu najbolje osobine, istovremeno se trudeći da sve izgleda što prirodnije.

Ponekad radimo i fotografisanje zaposlenih u kompanijama naših klijenata. U tome veoma uživamo, jer nam upoznavanje ljudi, koji stoje iza određenog brenda, daje dodatnu inspiraciju za buduće kampanje i projekte. Nekada je to zadatak u sklopu projekta kreiranja veb sajta neke kompanije, gde fotografišemo zaposlene za sekciju ‘Tim’, a nekada je to fotografisanje njihovih važnih poslovnih uspeha ili događaja.