Brendiranje vozila, dizajn autografike

Brendiranje vozila je veoma bitan segment kod svih kompanije koje žele da se reklamiraju na ovaj način. Titan dizajn Vam nudi usluge profesionalanog dizajna autografike: Autombila, dostavnih vozila, kombija, kamiona, svih vrsta autobusa. Tako vaše vozilo postaje najbolja pokretna reklama koju svi vide.

Zašto vam je potrebno brendiranje vozila?

1. Zato što postajete pokretna reklama.
2.Širi se pozitivna slika o vašem brendu ili kompaniji
3.Vaše vozilo nije više one marke koje ste kupili, na primer: neki opel ili peugeot, već Vaša firma, kompanija brend, vaše ime.
To je ono što treba da mi postižemo našim dizajnom.

Grafička rešenje mogu da se razlikuju, ali od štampe, laminacije i veštih ruku montažera zavisiće kvalitet.

Potpuno prekrivanje vozila folijom

Zahvaljujući specijalnim folijama za auto grafiku. Vozilo je moguće celo brendirati ovom vrstom folije. Materijal za brendiranje je proizveden tako da se omogućava savijanje i oblikovanje krivinama i konturama vozila, a ima super jak lepak koji dolazi sa 5-godišnjom garancijom.

Postoje različite vrste već postojećih boja ovih folija ili se može štampati na beloj foliji. Nakon što se folija digitalno odštampa, radi se laminiranje kako bi se folija zaštitila od oštećenja i izbleđivanja. Vaša boja je potpuno zaštićena, a materijal se nakon toga može ukloniti bez oštećenja boje vašeg vozila. Priprema za štampu kod ovakve vrste dizajna je izuzetno zahtevna i specifična. U stanju smo da kompletan posao od ideje, dizajna pripreme, štampe i montaže izvedemo do kraja.

Wrapping kola

Presvlačenje kompletnog vozila ili samo delova sa najboljim folijama.

Brendiranje aviona

Bez posebnih oslikanih šema koje pojačavaju korporativne identitete, svi avioni bi izgledali isto i bilo bi nemoguće  razlikovati ih golim okom. To je često skup deo kampanje identiteta avio-kompanije, zato što treba uložiti ogromnu količinu materijala i rada, a i farba ima tendenciju da tokom vremena izbledi. Nakon promene šeme boja svojih transportnih aviona od tamnoplave u pretežno belu, FedEx je uštedeo milione dolara za troškove oslikavanja.

Brendiranje autobusa

Dizajn i brendiranje autobusa po najnovijim standardima

Štampa auto grafike

Štampa uto grafike je štampa većih formata i spada u digitalnu tehniku štampe. Štampa se uvek na livenoj CAST foliji, koja je UV otporna a naknadnom bezbojnom laminacijom se postiže dodatna zaštita na vašem vozilu. Zaštita se odnosi na vremenske uslove, a ne na habanje i neprimereno pranje vozila.