Brendiranje vozila, dizajn autografike

Brendiranje vozila je veoma bitan segment kod svih kompanije koje žele da se reklamiraju na ovaj način. Titan dizajn Vam nudi usluge profesionalanog dizajna autografike: Autombila, dostavnih vozila, kombija, kamiona, svih vrsta autobusa. Tako vaše vozilo postaje najbolja pokretna reklama koju svi vide.

Zašto vam je potrebno brendiranje vozila?

1. Zato što postajete pokretna reklama.
2. Širi se pozitivna slika o vašem brendu ili kompaniji
3. Vaše vozilo nije više one marke koje ste kupili, na primer: neki opel ili peugeot, već Vaša firma, kompanija brend, vaše ime.
To je ono što mi postižemo našim dizajnom.

Grafička rešenje mogu da se razlikuju, ali od štampe, laminacije i veštih ruku montažera zavisiće kvalitet.

Potpuno prekrivanje vozila folijom

Zahvaljujući specijalnim folijama za auto grafiku. Vozilo je moguće celo brendirati ovom vrstom folije. Materijal za brendiranje je proizveden tako da se omogućava savijanje i oblikovanje krivinama i konturama vozila, a ima super jak lepak koji dolazi sa 5-godišnjom garancijom.

Postoje različite vrste već postojećih boja ovih folija ili se može štampati na beloj foliji. Nakon što se folija digitalno odštampa, radi se laminiranje kako bi se folija zaštitila od oštećenja i izbleđivanja. Vaša boja je potpuno zaštićena, a materijal se nakon toga može ukloniti bez oštećenja boje vašeg vozila. Priprema za štampu kod ovakve vrste dizajna je izuzetno zahtevna i specifična. U stanju smo da kompletan posao od ideje, dizajna pripreme, štampe i montaže izvedemo do kraja.

Wrapping kola

Presvlačenje kompletnog vozila ili samo delova sa najboljim folijama.

Brendiranje aviona

Bez posebnih oslikanih šema koje pojačavaju korporativne identitete, svi avioni bi izgledali isto i bilo bi nemoguće  razlikovati ih golim okom. To je često skup deo kampanje identiteta avio-kompanije, zato što treba uložiti ogromnu količinu materijala i rada, a i farba ima tendenciju da tokom vremena izbledi. Nakon promene šeme boja svojih transportnih aviona od tamnoplave u pretežno belu, FedEx je uštedeo milione dolara za troškove oslikavanja.

Brendiranje autobusa

Dizajn i brendiranje autobusa po najnovijim standardima. Mnogi tvrde da je grafika na autobusu najbolja pokretna reklama. Zašto brendiranje autobusa ili tramvaja? Velika fluktuacija ljudi na stanicama i u prevozu koja može da vidi vašu reklamu. Zato je ovde diazajn na brendiranju autobusa krucijalan. Velike površine na autobusu dozvoljavaju da se vidi šta god Vam padne na pamet. Veliki logo kompanije ili web shopa, takodje mogu se brendirati i vrata od autobusa pa se može taj deo veoma krativno osmisliti.

Štampa auto grafike

Štampa uto grafike je štampa većih formata i spada u digitalnu tehniku štampe. Štampa se uvek na livenoj CAST foliji, koja je UV otporna a naknadnom bezbojnom laminacijom se postiže dodatna zaštita na vašem vozilu. Zaštita se odnosi na vremenske uslove, a ne na habanje i neprimereno pranje vozila.

Parcijalno i kompletno brendiranje vozila

Uvek se može izvesti pracijalno ili kompletno brendiranje vozila. Proces zavisi od toga šta želite da postignete vašom reklamom. Reklama na vozilu zavisi od dizajna auto grafike, od ideje dizajnera i želje klijenta. Parcijalno znači da se folija postavlja samo na pojedine delove vozila. Kompletno brendiranje je prevlačenje celog vozila štampom.

Da li je vaš brend spreman da bude izbrendiran?

Imate jak brend, sopstveni vozni park sa više vozila. Potreban vam je unificiran dizajn vozila i autentična autograika? Ništa tako dobro Vas neće izdvojiti od konkurencije kao odlično izbrendirana vozila.

Pokretna reklama koja zarađuje

Da li ste spremni na izazove i za totalni rebrending i moderan dizajn na vašim vozilima?
Da li verujete da je nekad sitan detalj prodaje i upadate u očima kupca? Moderna auto graika i brendiranje vozila vas čine autentičnim i različitim od konkurencije.

Šta podrazumeva brendiranje vozila kod nas?

Pre svega kvalitetan dizajn na vašem vozilu. Besprekorna priprma za štampu. Garancija kvaliteta folije, vrhunska štampa vaše auto grafike kao i besprekorna montaža folije na vašem vozilu.

Brendiranje vozila – koliko je važno?

Da li brendirate vaše vozilo samo zato jer ste čuli da to radi i konkurencija ili zaista imate tu potrebu. Koliko Vam je to važno? Ako jeste uradite nešto pametno i drugačije. Istaknite se od drugih tako što će dizajn biti totalno drugačiji od ostalih ni malo približan i jedinstven.

Lepljenje folije

Lepljenje folije može biti mat ili sjajno. Folija se zatim laminira bezbojnim lakom i na taj način se vrši zaštita i sprečavanje da folija izbledi.

Garancija na foliju

Garancija se ne daje na mehanička oštećenja koja mogu nastati u toku vožnje. Takođe ukoliko je nastala korozija na nekom delu izbrendiranog vozila, ne može se očekivati dugotrajnost folije.

Kako održavati izbrendirano vozilo?

Izbrendirano vozilo nije dozvoljeno prati četkama i agresivnim sredstvima za pranje ( visok procenat alkohola ), koji mogu prouzrokovati oštećenja i na taj način trajno oštetiti foliju. Ukoliko imate elemente na vozilu koji su iskatovani u vidu slova ili nekih manjih oblika, takođe vodite računa o održavanju.