Digitalni marketing

Kada govorimo o budžetu i ulaganju u oglašavanje na društvenim mrežama, tu vam takođe možemo pomoći da unapredite vaše online prisustvo. Radimo sve vrste Facebook i Instagram kampanja, koje će popularno ‘boostovanje’ staviti u službu jačanja vašeg brenda. Na taj način ćete pored jakog online prisustva, takođe dobiti i konkretne benefite kada je prodaja vaše usluge ili proizvoda u pitanju.

Ukoliko želite da vaš biznis bude dobro pozicioniran na pretrazi u Google pretraživaču, onda to možete postići na dva načina a mi imamo potrebna znanja da uspete na oba polja. Plaćene ‘Google Ads’ kampanje su deo posla koji volimo i koji na vrlo merljiv i konkretan način klijentima donosi željene rezultate.

Drugi način da vaš sajt bude dobro pozicioniran na Googlu je SEO optimizacija, koja jeste duži put do najbolje pozicije na čuvenoj prvoj strani ali je zato i mnogo efikasniji. Ključne reči, metatagovi i ostali parametri koji se prilagođavaju za svaki pojedinačni tekst na vašem sajtu, privućiće nove kupce i povezaće vaš biznis sa njihovim interesovanjima.

Social Media and Community Management

Pored dizajna, kojim se naša agencija bavi, klijentima nudimo i sve vrste usluga koje su vezane za društvene mreže i upravljanje profilima na njima. Sa klijentima razgovaramo o njihovim idejama i željama, kako treba da izgleda jedan profil na određenoj društvenoj mreži (Facebook, Instagram itd.), zatim te ideje pretočimo u strategiju kojoj dodamo neophodno iskustvo i razumevanje ‘niše’ u kojoj klijent posluje.

Smatramo da nije važno samo biti prisutan na društvenim mrežama, već i to šta vaši pratioci dobijaju od vas. Zajednica sa kojom svakodnevno razgovaramo i koju gradimo u vaše ime, najveća je vrednost koju možete imati kao brend. Zbog toga je važno napraviti strategiju, relevantan sadržaj i uložiti budžet u pravilno targetiranje potencijalnih kupaca.