Piazza Organica

kampanja piazza organica

Izrada online prodavnice

Podignite svoj biznis na novi nivo uz pomoć online prodavnice, koje će vam omogućiti da budete dostupni 24/7 svojim kupcima i da postanete lideri na tržištu. Poznato je da više od 80% kupovina počinje pretragom na internetu, pa ako imate e-commerce prodavnicu, lakše ćete prodati proizvod. Uz naše internet prodavnice, koje su jednostavne za korišćenje, lake za ažuriranje i pre svega funkcionalne i brze, prodaja vaših proizvoda će rasti. Ukoliko razmišljate o izradi online prodavnice, Titan dizajn tim je siguran izbor, jer imamo mnogo iskustva u ovoj oblasti i bogat portfolio.

Zašto je baš vama potreban online shop?

Ukoliko planirate otvaranje prodavnice u offline svetu, na najboljoj lokaciji u vašem gradu, sasvim je logično da sledeći korak u kom vaš biznis treba da ide, bude otvaranje online prodavnice. Na ovaj način ćete razviti pun potencijal svog biznisa. Istraživanja su pokazala da oni biznisi koji imaju internet prezentaciju, a zatim i online shop, mnogo bolje posluju i napreduju od onih koji imaju samo prodavnicu u nekom lokalu ili tržnom centru. Tu činjenicu ćete i sami biti u prilici da proverite i sasvim sigurno potvrdite jednom kada se odlučite za otvaranje e-commerce sajta.

Piazza Organica

kampanja piazza organica

Online prodavnice posluju bez granica

Put do posedovanja online shopa je lak ukoliko na njemu rade profesionalci, koji imaju viziju o tome kako prodavnica treba da izgleda i bude funkcionalna. Ako ste spremni za online prodaju ili želite da trenutno e-commerce rešenje unapredite, tim Titan dizajna je tu da vam u tome pomogne.

Kreirali smo i kreiramo na stotine online prodavnica, koje sadrže od nekoliko desetina do nekoliko hiljada proizvoda. Sva ova rešenja su jedinstvena, kreirana prema potrebama klijenta i tako da budu jednostavna i za administriranje, ali i za kupca i proces kupovine.

Savremena rešenja, koja su sigurna kako za vlasnika online prodavnice, tako i za kupce, naš su prioritet. Zahvaljujući kreiranju online prodavnica, biznisi imaju priliku da svoje proizvode ponude mnogo većem broju ljudi i tako posluju sa kupcima iz čitavog sveta. Baš zato je važno da kupac čim uđe na web prodavnicu stekne dobar utisak o njoj. Kasnije kada kupac prolazi kroz proces kupovine, treba da se kreće kroz njega brzo i jednostavno i na kraju kod poslednjeg koraka – plaćanja, treba da ima poverenje i ostavi svoje podatke na sajtu.

Šta čini jedan web shop uspešnim?

Kada je izrada online prodavnica u pitanju, najvažnije je da one budu urađene tako da se kupci lako i jednostavno kreću kroz navigaciju i da im proces kupovine bude intuitivan. Takođe, internet prodavnica treba da bude urađena tako da kupci lako pronalaze proizvode i da oni budu kategorisani jasno i logično. Integracija web shopa i društvenih mreža je neophodnost danas kada se online kupovina odvija i preko ovih kanala. Sledeća stvar, koja može napraviti razliku u odnosu na konkurenciju je mogućnost sortiranja proizvoda po različitim kategorijama, poput cena, veličina, boja i sl. Za vlasnike online prodavnica je takođe vrlo važno da na lak način mogu da prate pregled narudžbina i da dodaju nove proizvode na sajt.

Sono View

sono view logo

TeOli

teoli logo

Nevena

fresh step dizajn tube

Osnovne karakteristike web shopa

 • Mobile responsive dizajn – internet prodavnica mora biti prilagođena svim uređajima sa kojih joj pristupaju kupci,
 • Neograničen broj proizvoda i kategorija u prodavnici – bez obzira na to da imate svega nekoliko ili na hiljade proizvoda, vaša prodavnica će funkcionisati bez problema, a proizvode ćete moći razvrstati u onoliko kategorija u koliko mislite da treba,
 • SEO friendly kod – prodavnicu kreiramo tako da bude spremna za optimizaciju na pretraživačima,
 • Mogućnost samostalnog vođenja prodavnice – ukoliko klijent želi, može sam voditi svoju prodavnicu na jednostavan način, jer CMS koji mi izrađujemo to omogućava.

Nevena

fresh step dizajn tube

Template rešenja ili custom-made rešenja

U skladu sa potrebama klijenta, Titan dizajn tim kreira tri tipa web prodavnica:

 • WordPress osnovna verzija – ova verzija je namenjena onima koji imaju do 500 proizvoda i za te klijente se kupuje WordPress tema koja najviše odgovara njegovoj vrsti biznisa, a zatim se ona dalje prilagođava njegovim potrebama,
 • WordPress naprednija verzija – takođe kupujemo WordPress temu, ali dodajemo i određene filtere i aplikacije koje su potrebne klijentu, poput filtera za cenu i boju ili aplikacija za integrisanje internet plaćanja i sl,
 • CMS prodavnica – podrazumeva potpuno unikatno rešenje za klijenta i što se tiče dizajna i što se tiče funkcionalnosti, rasporeda proizvoda, kategorija, višejezičnosti i sl. Takođe, broj proizvoda koje treba ubaciti je neograničen.

Nevena

fresh step dizajn tube

Kako izgleda usluga izrade online prodavnice kod nas?

 • Upoznavanje i analiza vašeg tržišta, kupaca i konkurencije,
 • Pomoć pri odabiru domena i hostinga,
 • Konsultacije o idejnom rešenju koje najviše odgovara vašim potrebama,
 • Uključivanje jednostavne navigacije u izradu idejnog rešenja,
 • Dodavanje filtera za lakšu pretragu,
 • Responsive dizajn za prilagođavanje sajta svim platformama,
 • Zajednički odabir fotografija za sajt,
 • Priprema sajta za optimizaciju,
 • Jednostavan proces poručivanja proizvoda,
 • Intuitivan proces dodavanja novih proizvoda,
 • Povezivanje internet prodavnice sa društvenim mrežama,
 • Bezbednost podataka i bezbednost korisnika,
 • Definisanje načina plaćanja,
 • Povezivanje sajta sa Google analitikom radi praćenja konverzija,
 • SEO friendly kod,
 • Modul za višejezičnost,
 • Modul za više stranih valuta.

Nevena

fresh step dizajn tube

Zašto treba da izaberete Titan dizajn za svog partnera u kreiranju i izradi online shopa-a?

Bilo da ručno izrađujete unikatne predmete, pravite ukusnu zimnicu i organske proizvode ili imate modni brend koji želi da se proširi i na internet – funkcionalna i jednostavna online prodavnica je prioritet za vas. Mi razumemo sve vaše potrebe i tu smo da za vas napravimo internet prodavnicu koja će odgovarati potrebama vaših kupaca, kako bi brzo, lako i jednostavno obavili kupovinu.

Titan dizajn se dugo godina bavi izradom e-commerce rešenja i možemo, sa ponosom, reći da u tome imamo puno iskustva i da smo specijalizovani za izradu vizuelno upečatljivih i visoko-funkcionalnih online shopova.

U našoj agenciji možete očekivati kompletnu uslugu, od preporuke koje rešenje za online prodavnicu izabrati, preko pomoći pri odabiru domena i hostinga i pojašnjenja svakog pojedinačnog koraka u procesu izrade shopa. Nakon što online prodavnica bude spremna za lansiranje, možete očekivati našu podršku pri njenom administriranju i mesečnom održavanju.

Na klik ste od uspeha i zato odaberite tim Titan dizajna da bude vaš partner u izradi internet prodavnice za vaš biznis. Zajedno ćemo kreirati odskočnu dasku za dalji napredak vašeg biznisa. Pogledajte naš portfolio i kontaktirajte nas.