Dizajn Plakata Za Krc Krc

Još jedan proizvod iz Swiss Lion asortimana. Ovaj put smo radili plakat za hrskavu slanu grickalicu , jednostavnog imena ‘Krc, Krc’.

Za ovaj flips, sa ukusom sira i paprike, prvo smo napravili fotografisanje proizvoda u našem foto studiju, zatim smo dobijene fotografije ubacili u program i dodatno obradili, kako bi bile spremne za dalje korišćenje i pravljenje dizajna plakata.

U skladu sa bojama koje dominiraju na samoj ambalaži proizvoda, odlučili smo da nešto slično koristimo i za pozadinu ovog vizuala. Slova i brojevi u kontrastnoj crvenoj boji u gornjem levom i desnom uglu daje neke od važnijih informacija o proizvodu. Zatim smo odlučili da ispod toga, na školskoj tabli napišemo poruku najmlađoj publici, koja najviše kupuje ovaj proizvod – krckaj sa uživanjem. Ova tabla, ako dobro zagledate je deo vizuala na pakovanju proizvoda, što nam je dalo inspiraciju da taj element dodatno istaknemo.

U poslednjoj trećini plakata se nalaze zvezde ovog vizuala – dva pakovanja ‘Krc, Krc’ flipsa, jedan u žutoj a drugi u zelenoj boji. Poređali smo ih tako da potencijalni kupci mogu dobro videti i pročitati sve njihove karakteristike brzo i lako. Pored njih smo stavili jednostavnu belu posudicu napunjenu ovim flipsima, koji dominiraju tim delom vizuala, pokazujući svoju hrskavost i mameći poglede.

Sto na kome se nalaze proizvodi, treba da asocira na okupljanje u nekom parku, izletištu ili kampovanju, gde će mališani uživati sa roditeljima i krckati omiljenje ‘slaniše’.