dizajn-bilborda

Dizajn bilborda ‘Swiss Mobile Service’

Za švajcarskog operatera ‘Swiss Mobile’ radili smo dizajn bilborda, kojim je najavljen novi model mobilnog telefona – Samsung Galaxy S 8.

Porukom „Čekanju je došao kraj“ želeli smo da najavimo lansiranje novog modela mobilnog telefona ali takođe da se direktno obratimo ciljnoj grupi koja željno iščekuje ovaj model na tržištu.

Dizajn je jednostavan i pun pozitivne energije, koja treba da se prenese na sve prolaznike i ljubitelje modernih tenologija, jer konačno na tržište stiže dugo iščekivani telefon. No, to nije sve jer ako ga (kao što u drugom delu vizuala stoji) kupci rezervišu ranije, očekuje ih i iznenađenje – poklon od operatera.

Upravo zato su telefon i bela kutija sa crvenom mašnom, u središnjem delu vizuala, kako bi odmah bili uočljivi prolaznicima i kako bi privukli njihovu pažnju. Trudili smo se da komuniciramo samo najvažnije informacije, kako tekst ne bi zagušio vizual.

Korporativne boje mobilnog operatera ‘Swiss Mobile’ dominiraju ovom kompozicijom, zbog čega smo odabrali i da poklon bude u beloj boji sa crvenom mašnom. Pozadina je razigrana i puna nasmejanih mladih ljudi, koji se raduju i vesele. Kako bi ipak mobilni telefon Samsung i poklon bili u prvom planu, pozadina je sa leve strane malo pastelnijih tonova, dok se sa desne strane gradijent pojačava i čini sjajan kontrast u odnosu na tekstualni deo sa belim slovima.