Dizajn i izrada web sajta

Dizajn i izrada web sajta je kombinacija UX/UI dizajna koji ima za cilj da bude prilagođen korisniku, tako da se lakom navigacijom snalazi i da na najbrži način dođe do željenih informacija. Pogledajte naše radove.

Zašto je važan web dizajn?

Dobar dizajn je kao dobra umetnost – svako ima različito mišljenje. Važnost dobro dizajniranog web sajta je od neprocenjive vrednosti. Samim prisustvom na vebu dosežete do većeg broja kupaca i potencijalnih klijenata. Najvažnije je da dobrim dizajnom lakom navigacijom unutar sajta i brzinom dođete do rezultata a to je prodaja! Ako sajt prodaje onda je uspešan. Dobrim dizajnom on treba da prodaje još više. Dobar UX/UI dizajn olakšava kupcima pretragu kroz vaš web sajta.

Koja je uloga web sajta?

Web sajt je istovremeno i magazin i izlog i prozor u svet vašeg brenda. Kakav web sajt ostavi utisak, takva će biti slika o vašem brendu.

Dobar dizajn je očigledan. Odličan dizajn je transparentan.

Izrada web prodavnice

Naš developer i dizajn tim na čelu sa marketing timom učiniće sve da vaša web prodavnica ostvaruje konverzije. To je prvi i osnovni cilj, prodaja! Radimo na ključnim rečima, brzini učitavanja stranice, pišemo blog koji povećava posetu na vašem sajtu.

Dobar dizajn uvek je povezan sa SEO-m

Mi obožavamo da npravimo fantastičan dizajn, zanimljiv i dopadljiv. Ali koja je korist od toga ako on nije dobro pozicioniran, ako ga niko ne poseti? S obzirom da se profesionalno bavimo SEO-m čim napravimo web sajt on je spreman da bude vidljiv na googl-u.

Šta je to na čemu radimo:

Profesionalno pisanje sadržaja za vaš sajt
Konfigurisanje osnovnog SEO na svim stranicama sajta
Optimizacija fotografija na ključne reči
Optimizovan i brz hosting

Naš cilj je da vaš web sajt što pre zarađuje!

Mi kreiramo strategiju za vaš sajt

Radimo na kreiranju strategije koja će pomoći da se vaš sajt rangira na ključne reči. Kroz studije istraživanja ključnih reči i ciljeva vašeg brenda napravićemo kompletnu strategiju na koje ključne reči treba da se pozicionira vaš sajt.

Titan agencija iz Beograda je vodeća kompanija u Srbiji čija je digitalna strategija pomogla na stotine brendova u Srbiji da reše problem dizajna kao i digitalnog oglašavanja. Naše usluge web dizajna, SEO, kao i digitalnog marketinga pomoćiće vam da rešite svoje probleme.

Održavanje sajtova