Juvitana

Dizajn Bilborda Juvitana

Za najpoznatije ‘Swiss Lion’ kašice – Juvitana, napravili smo dizajn bilborda. Ovaj vizual je rađen posebno za njihovu promo akciju u avgustu mesecu 2019. godine.

Prvi deo vizuala su ambalaže dve ‘Juvitana’ kašice, koje smo fotografisali i dodatno obradili u našem foto studiju. One su postavljene na belu ravnu površinu, kako bi što više došle do izražaja. Pozadina na ovom i trećem delu vizuala je ista a na kratko je samo prekida sasvim bela pozadina, na kojoj se nalazi poruka o sniženju cene proizvoda.

Na ovom bilbordu su najvažnije informacije, pa smo tako kao glavnu i najistaknutiju stavili onu da se popust od 15% odnosi na sve ‘Juvitana’ proizvode. Ova poruka je urađena u prepoznatljivom plavom fontu, koji se često koristi za ovaj brend a njegova specifičnost je u tome što izgleda kao rukom napisan i bojen drvenim bojicama. Dakle, u potpunosti prilagođen mlađoj publici i njihovim roditeljima.

Pored ove, druga važna informacije je, vreme trajanja akcije, koja je komunicirana odmah pored ove, na pozadini, koja je prostire i u prvom delu vizuala. Poruku smo postavili vertikalno, kako bismo uštedeli na prostoru ali i dodatno skrenuli pažnju posmatračima.