Carousel Template

Napravi profi Instagram feed!

 • Dobro pišeš sadržaj a dizajn ti nije jača strana
 • Tvoj feed na Instagramu ne izgleda profi?
 • Želiš da izgleda kao da si angažovao dizajnera?
 • Ovo je jedinstven templejt koji dobijaš u nekoliko faormata za tvoj Instagram provil
 • Reci zbogom lošoj konverziji.
 • Uz templejt dobijaš jedinstveni vodič kako da ga koristiš

11,99 

Carousel Template Kit

Proesionalni Instagram karusel templejt koji izgleda kao da ste unajmili profesionalnog dizajnera. Ovaj komplet ima sve što vam je potrebno da unapredite vaše poslovanje na Instagramu. Ovim dizajnom inspirišete, edukujete i zabavljate vašu ciljnu grupu, dajete korisne savete i kratke tutorijale… čak i ako ne znate kako da dizajnirate. Nije nikakav problem. Uz naš specijalni e-book koji smo kreirali samo za vas moći ćete da napravite dizajn koji odgovara vašem biznisu.

 • Old fashion carousel template kit

  Sadrži 10 povezanih POST karusel slajdova i 1 STORY

 • Modern carousel template kit

  Sadrži 10 povezanih POST karusel slajdova i 1 STORY

 • Elegant carousel template kit

  Sadrži 10 povezanih POST karusel slajdova i 1 STORY

 

Q&A

Koliko je teško

Jednostavno i lako. Možete da dodajete slike i tekst!

Potreban software

Adobe Illustrator

Šta ćete moći da radite

Da kreirate moderan i privlačan sadržaj koji će izgledati profesionalno koristeći već gotove Adobe Illustrator šablone, a da Vam nisu potrebne dizajnerske veštine.

Dizajn i stil!

Tri dizajna, dve veličine. Svetao i taman mod. Sve da vaš dizajn izgleda povezano, skladno i jednostavno.

Elegant

Modern

Kome je namenjeno?

Namenjeno je za sve one koji žele da postanu lideri na društvenim mrežama. Da dominiraju dobrim i kvalitetnim dizajnom, ali nemaju iskustvo u dizajniranju.
Ovaj komlet je namenjen onima koji imaju sjajan tekst a nisu iskusni dizajneri, a žele da njihom sadržaj izgleda dizajnerski moćno i sa stilom. Imate sve što Vam je potrebno da ovim dizajnom naterate vašeg korisnika da uspori pri skrolovanju i da pogleda vaš sadržaj i dizajn.

Posebno napravljeno za:

Autore
Pisce
Marketere
Programere
Inženjere
Fotografe
Videografe
Montažere
Svi oni koji žele da se usavrše na društvenim mrežama...

Kome je namenjen Carousel Template Kit

Šta je paketu?

Sa svakom opcijom dizajna imaćete i format 1:1 i 4:5 koji je poželjan za Instagram, zajedno sa opcijama svetlih i tamnih režima kako biste dali vizuelni kontrast vašem feedu. Samo otvorite fajl i počnite da kreirate.

Jedinstvena formula za uspeh

Kreirajte lako sadržaj onako kako vi želite uz jedinstven dizajn. Zadržite vašu pibliku što više na svom profilu. Nemojte da brinete, sve je jednostavno i veoma lako.

Šta je u paketu Carousel Template Kita

Zašto je ovo važno?

Ako znaš dobro da pišeš, sigurno pobeđuješ dizajn. Posle više od nekoliko godina tumaranja, oktkrio sam da je jako važno da onaj ko dobro piše, ali iskreno i od srca, može da napravi čudo!
Kada se iskreno i sa ljubavlju obraćaš ljudima to je ključna stvar da ti veruju i da prate ono što im pružaš na društvenim mrežama. Ako pišeš od srca i usput to podeliš, nema ničeg bolje i lepšeg.

Možeš da potrošiš puno vremena da naučiš kako da pišeš, ali ako ideja nije odgovarajuća, džabe si krečio! Nauči dobro da pišeš i miksuj sa dobrim dizajnom. To je prava stvar.

Kada pronađeš odgovarajuću ideju i baciš je na papir, nemoj da dozvoliš da dizajn bude loš.
Koristi tempejt koji će da ti omogući da sve izgleda skladno i lepo. Dizajn koji koristi previše fontova, različite boje, loš ili slab kontrast, dovodi do toga da ubija dobro napisan sadržaj.

Zato nemojte da dođe do toga da dobro napisan tekst bude siromašan dizajnom. Zato smo i kreirali ovaj jedinstvani Templejt Kit za Instagram koji će Vam dati proesionalni izgled na vašoj Insta stranici i dati vašem feedu proi izgled.

Gradite vaš autoritet na instagramu uz pomoć ovo jedinstvenog Temlejta

Šta je u paketu Carousel Template Kita

Templejt kupi nemoj da si cupi

Uzmi templejt koji se najviše podudara sa tvojim brendom i prilagodi ga.