Dizajn Plakata Xenia

Za našeg klijenta MSF Pharm i njihov Xenia Doctors Centar, uradili smo plakat koji promoviše uslugu unapređenih filera sa ‘umreženom’ hijaluronskom kiselinom.

U prvom segmentu ovog plakata smo želeli da prikažemo pakovanje ovog vrhunskog kozmetičkog proizvoda. Iskoristili smo jednostavnu ambalažu kao inspiraciju i odlučili smo da ona bude u prvom planu u ovom delu vizuala.

Najvažnija poruka, koja gađa suštinu i prikazuje na najbolji način šta proizvod može- bila je deo sledećeg segmenta. Na predivnoj plavoj pozadini, jednostavna bela slova i poruka za sve dame.

No, čini nam se da je ipak najvažnije pokazati rezultate, kada su ovakvi proizvodi u pitanju. Zbog toga je fotografija mlade žene sa savršenom kožom u prvom planu a sa leve strane smo prikazali sve ono ‘problematične’ zone na licu, koje je moguće ‘ispeglati’ upotrebom ‘Revanesse Ultra’ preparata.

Ponovo smo želeli da istaknemo još važnih informacija u vezi sa ovim proizvodom, pa smo u pretposlednjem segmentu dodali još jednu rečenicu na plavoj pozadini, ispisanu belim slovima.

Na kraju, tu su sajtovi MSF Pharm, Xenia i Revanesse, koju upućuju zainteresovane da potraže opširnija objašnjenja i zakažu svoj tretman.