800x600-takovo-chips-toyota-igo-desna-1

Brendiranje vozila za „Takovo Chips“

Još jedan brending vozila za našeg klijenta ‘Swiss Lion Takovo’, uradili smo za njihove čipsove. Brif klijenta za ovaj zadatak je bio da žele upečatljiv i prepoznatljiv dizajn.

Odmah smo odlučili da će dizajn pokriti dve trećine vozila, jer je to najbolji način da ispunimo zahteve klijenta. Kao osnovnu boju za pozadinu, odabrali smo prepoznatljivu zelenu koja je i korporativna boja ‘Takovo’ brenda. Kombinujući zelenu sa žutom ili belom, stvorili smo kontrast, koji na jasan način ističe sam proizvod – čips, stavljajući njega i naziv brenda u prvi plan.

Ispod vozačevih vrata smo pozicionirali, sa jedne strane ‘šumadijski’ a sa druge strane ‘hello’ čips. Prozori na zadnjimsedištima, sa strane su kompletno prekriveni brendiranim sadržajem, tako što smo ponovo ove dve vrste čipsa stavili na njih. Napravljena je kombinacija – na jednoj strani, ‘Hello ‘ ispod vozačevog prozora i ‘šumadijski’ na zatvorenom prozoru zadnje klupe, na drugoj strani je obrnuta kombinacija.

Žute tačkice, kao pozadina za oba čipsa na prozorima kod zadnje klupe, odlično pozicioniraju proizvod u prostoru, nenametljivo ga ističući iz pozadine. Čipsovima i njihovim ambalažama, dodato je nekoliko komada proizvoda i na taj način je postignut efekat što prirodnijeg izgleda sečenog krompira, koji poziva kupce da ga probaju.

Na zadnjoj strani automobila, ispod tablica, na zelenoj pozadini se nalazi i internet adresa sajta našeg klijenta Swiss Lion. Tako smo pored već vrlo jasnog brendiranja proizvoda, dodatno istakli i sam brend, dodajući mu ‘call to action’ na koji kupci mogu da odgovore.

Dizajn sa leve bocne strane vozila takovo chips proizvodi.
Dizajn na zadnjoj strani vozila sa logotipom