800x600-Takovo-MK-desna

Brendiranje vozila za „Takovo-Makedonija“

Za makedonsko tržište je urađen brending kamiona Takovo proizvoda. Ponovo je iskorišćena velika površina za dodavanje puno elemenata i prenošenje najvažnijih poruka.

Boja, koja je korišćena u pozadini, jednog od dva dizajna koji smo radili za ovog klijenta, ista je kao i boja na pakovanju ‘Takovo začina’. Predivna plava boja, pravi kontrast u odnosu na crveno-beli Swiss Lion logo, ističe naziv brenda, koji je u beloj boji, baš kao i poruka upućena pravim gurmanima, koji znaju da cene ukusan i kvalitetan zalogaj. Plavo polje na vizualu se završava zlatnom linijom, koja je iskorišćena i za razdvajanje dva polja a takođe je inspirisana bojom fonta na originalnom pakovanju začina. Tri ambalaže začina krase ovaj deo vizuala, kako bi pokazale da se ovaj začin pakuje u tri različite veličine pakovanja.

Na desnoj strani se nalazi čak pet vrsta povrtne paštete, koja je takođe deo bogatog asortimana Takovo proizvoda. Kao što i uvek radimo, kada je pravljenje vizuala u pitanju, i paštete i ‘Takovo začin’ smo fotografisali u našem foto studiju, a zatim smo ih dodatno obradili i pripremili za dodavanje ovom vizualu. Ispod pašteta je pozicionirana adresa veb stranice Swiss Liona za makedonsko tržište, za sve one koji žele više informacija.

Po sličnom principu je urađen i brending za drugo vozilo. Tu smo kao osnovu uzeli zelenu boju, koja osim što je korporativna boja brenda, takođe je i boja koja je osnova za celu liniju gotovih jela koju na ovom vizualu i prezentujemo.

Čak petnaest ambalaža iz linije proizvoda gotovih jela su fotografisane a zatim i dodatno sređene u programu za obradu fotografija, gde smo ih isekli da odgovaraju zamišljenom konceptu za brendiranje vozila.

Ponovo je zelena boja bila odlična osnova za postavljanje ostalih elemenata. Prvo je tu logo sa leve strane, zatim poruka upućena kupcima u beloj boji a odmah ispod njih i sam naziv brenda. U centralnom delu vizuala su ambalaže gotovih jela u dva reda, s’tim što je gornji red dobio malu modifikaciju na jednom delu, kako bi tim izvijanjem i formiranjem luka, bio postignut efekat višedimenzionalnosti.

Na samom dnu vizuala ponovo se nalazi veb adresa Swiss Liona, ovog puta ona je u crvenoj boji, kako bi se uklopila sa bojom logoa ali i nazivima jela sa pakovanja proizvoda.

Takovo MK