800x600-SiR-desna-1

Brendiranje vozila ‘Softi i Ressana’

Još dva proizvoda iz bogatog asortimana našeg klijenta ‘Swisslion’, za koje smo uradili dizajn za brendiranje vozila. Mekani čokoladni biskviti sa voćnim punjenjem, već na svojoj ambalaži imaju komade sočnog voća, što nam je poslužilo kao inspiracija za ovaj vizual.

Napravili smo najšareniji dizajn koji možete zamislitii koji prekriva svojim bojama čitavo vozilo. Prelivanje boja od narandžaste, preko zelene, roze i ljubičaste, čine ovaj dizajn vrlo upečatljivim i za ljubitelje jarkih boja vrlo primamljivim.

Prednja hauba je u zagasito narandžastoj boji i na njoj je belim fontovima ispisano ime kompanije ‘Swisslion’. Zatim, već od dela koji se nalazi iznad točkova automobila, kreće zanimljiv splet elemenata – narandže iz kojih se pojavljuje, prvo ambalaža Softija a zatim i Ressane. Nakon narandžaste, prelivanje boja prelazi u roze boju, koja predstavlja sibol za Ressanu od maline, čiji se plodovi mogu uočiti u ovom delu. Na drugoj strani vozila se umesto narandži nalaze kajsije, zatim lajm i na kraju maline, kao predstavnici različitih ukusa u kojima se proizvodi Ressana biskvit.

Vizuali su urađeni tako da je stavljeno puno komada voća svih vrsta, kako bi se dobio bogat izgled i kako bi prelivanje boja bilo još uočljivije. Želeli smo da reakcija svakog kupca, koji prođe pored ovog vozila, bude da odmah poželi da proba ove biskvite i oseti pun ukus čokolade i svežih komada voća, koji su u njemu.

Na zadnoj strani automobila se naziru maline, koje proviruju sa strane, dok je cela ta strana urađena u ljubičastoj boji. Slova su u beloj, kako bi se istakao kontrast i kako bi ime kompanije bilo što uočljivije. Na kraju tu je i ‘Call for action’ za sve prolaznike koji opaze ovo vozilo a žele da se informišu o proizvodina ‘Swisslion’ kompanije.

brendiranje i dizajn vozila sa bocne strane. Na vozilu su prikazani brendovi Ressane kompanije iz Makedonije
Brendiranje vozila sa logotipom na haubi

brendiranje automobila za Ressanu