Piazza Organica

Dizajn Bilborda Piazza Organica

U kampanji za promovisanje internet prodavnice ‘Piazza Organica’ učestvovao je naš poznati glumac Miloš Biković. Napravljen je niz fotografija i snimljen je spot za tu priliku a mi smo odlučili da za bilbord kampanju koristimo dve najprepoznatljivije fotografije iz tog seta.

Koncept je bio jednostavan – želeli smo da prikažemo dvoje mladih, nasmejanih ljudi koji idu u kupovinu zdravih i svežih namirnica. Piazza Organica je poznata po tome da ima najsvežije i najzdravije organsko povrće u svom asortimanu, što je dodatno istaknuto na ovom vizualu dodavanjem najzdravijih plodova u papirnatu kesu sa logom firme.

Prvi bilbord na sebi ima jasnu poruku i njime je komunicirana poruka da Piazza Organica ima internet prodavnicu na adresi www.piazza-organica.com. Pored toga na bilbord je stavljen i slogan ove prodavnice organskih proizvoda. Na desnoj strani imamo dvoje nasmejanih mladih ljudi, koji se vraćaju iz nedeljne kupovine na pijaci, noseći papirnatu kesu napunjenju do vrha organskim voćem i povrćem. Uhvaćeni su u trenutku da se fotografišu, pa je i emocija koju prenose spontana, srećna i vesela.

Drugi vizual, ponovo donosi važne informacije (adresu veb stranice i adresu prodavnice na Kalenić pijaci) kao u slogan. Fontovi su prepoznatljivi za ovj brend, a boje se uklapaju sa korporativnim – zelenom svetlom, tamnom i belom.

I u sredini, opet njih dvoje :) Ženski model je naslonjen na Bikovića i nasmejano pokazuje prstom u pravcu kese napunjene najukusnijim organskim voćem i povrćem. Oboje se zadovoljno osmehuju jer su kupili najkvalitetnije voće i povrće, šaljući poruku potencijalnim kupcima, da neće pogrešiti ako kupe u ovoj prodavnici.

Piazza Organica