800x600-organico-desna-1

Brendiranje vozila za ‘Organico’

Za internet prodavnicu zdrave, organske hrane ‘Organico’ uradili smo dizajn za brendiranje njihovog dostavnog vozila. U brifu su naveli da u vizualu treba koristiti elemente njihovog vizuelnog identiteta (nekoliko vrsta voća, povrća i mesa koji su izvedeni u jednostavnim oblicima) i korporativne boje. To je bilo sasvim dovoljno da koristeći zadano, napravimo ovaj zeleni i sveži vizual.

Standardno smo na haubu kombija postavili naziv kompanije i logo (što je u ovom slučaju inkorporirano u jedno) zatim smo osnovne kontaknt informacije stavili ispod vozačevog i suvozačevog prozora a onda nam je na zadnjem delu vozila ostalo dovoljno mesta da napravimo zanimljiv vizual.

Zelena pozadina sa voćem, povrćem i mesom u tamnije zelenoj nijansi i beloj boji – čine osnovu ovog vizuala i pozadinu preko koje smo stavili važnu poruku da kompanija vrši dostavu proizvoda na kućnu adresu a pored toga se nalazi i ‘Call to action’ za poručivanje preko sajta.

Zadnja strana kombija je takođe ukrašena komadima voća, povrća i mesa (ovaj jednostavni vizual liči na rukom crtane elemente, pa donosi dodatnu interesantnu notu čitavoj kompoziciji) i ponovo smo tome dodali naziv brenda, poruku o dostavi na kućnu adresu i adresu sajta, kao tri najvažnija elementa i tri najvažnije poruke upućene kupcima. Dakle, poručite onlajn, dostava će vam doneti proizvode na kućnu adresu i sve to imate u kući organske hrane ‘Organico’.

dizajn na haubi
800x600-organico-pozadi-1