dizajn ambalaže losiona i pudera za noge Nevena

Dizajn ambalaže ‘Nevena fresh step’

Liniji proizvoda za negu stopala iz kompanije ‘Nevena’ potreban je dizajn ambalaže. U brifu su naveli da se linija sastoji od četiri proizvoda (losion za negu stopala, puder protiv znojenja, krema za negu peta i krema za negu stopala).

Odlučili smo da ove proizvode podelimo u dve kategorije i da svaka od njih dobije jednu boju. Tako su losion i krema za negu stopala i puder dobili narandžastu a krema za negu peta – zelenu boju. Svi ostali elementi korišćeni u kreiranju ovog dizajna su isti za sve ambalaže i podrazumevaju jednostavan dizajn, koji u prvi plan stavlja upravo poruku na narandžastoj ili zelenoj pozadini. Siguran, prijatan i svež korak su ono što svi kupci žele, zbog čega je ova poruka i izabrana kao ključna.

Pored ključne poruke, na pakovanju se nalazi i logo ‘Nevene’, zatim naziv proizvoda i objašnjenje čemu je namenjen kao i naziv linije proizvoda ‘Fresh step’. Svi ovi elementi (tekstualni i logo linije) urađeni su teget fontovima, koji se slažu sa prepoznatljivim logom ‘Nevene’. Centralni deo vizuala dodatno je upotpunjen fotografijama.

Što se tiče samog pakovanja, izabrali smo da ono bude praktično i što jednostavnije za upotrebu. Intuitivnost nam je bila glavna vodilja kada smo birali na koji način ćemo upakovati proizvod. Kreme za negu stopala i peta dodatno su upakovane u spoljnu ambalažu od kartona, što proizvodu omogućava da bude sačuvan od oštećenja. Praktični zatvarači na losionu i puderu takođe pružaju kupcu sigurnost pri korišćenju i transportu.

Dugogodišnja tradicija proizvodnje kozmetičkih proizvoda, nekada najprepoznatljivijeg brenda u bivšoj Jugosalviji, nastavlja se nakon mnogo godina i jako smo ponosni na ovu saradnju i priliku da učestvujemo u kreiranju novog i modernog dizajna ‘Nevena’ proizoda.

dizajn ambalaže 3d prikaz kutije i tube kreme za negu peta Nevena
dizajn ambalaže i 3d prikaz kreme za negu stopala kutija i tuba