800x600-MSF-desna-1(1)

Brendiranje vozila za ‘MSF PHARM’

Za ‘MSFPharm’ smo radili nekoliko različitih zadataka, među kojima je i kreiranje veb prodavnice . Kako nam je ovaj klijent već poznat, nije bilo teško naći inspiraciju za vizual koji je trebalo uraditi u ovoj prilici.

Klijenti su u brifu naveli da žele jednostavan brending za vozila, bez previše detalja, da sve izgleda sofisticirano i ekskluzivno. Poštujući njihove želje, mi smo na beloj pozadini koristili logo kompanije kao najupečatljiviji element, jer je jedini u više boja a ostale elemente smo zadržali u smirenom tonu.

Inovacija, koju smo želeli da dodamo ovom vizualu, kako bi uneli malo dinamike bila je u korišćenju čak nekoliko vrsta fontova i boja za njih. Tako se može videti natpis kompanije u crnoj bojinaziv proizvoda u tamno zelenoj, koja je i glavna boja na ambalaži i na kraju zlatna (kojom je ispisana adresa sajta kompanije) i koja se uklapa sa bojom puža.

Elemente smo rasporedili na sledeći način: na haubi su logo i naziv kompanije, kao i njihov slogan. Sa strane smo koristili prazan prostor koji se nalazi ispod prozora na vozilima, pa se tako na suvozačkom i vozačevom mestu nalazi, ponovo logo i osnovne kontakt informacije o kompaniji, dok se u nastavku mogu videti puž i krema koja sadrži sastojke iz puževe sluzi i služi za negu kože.

Na zadnju stranu automobila smo postavili logo, naziv proizvoda – kreme i ‘Call to action’ sa adresom sajta kompanije.

prikaz brendiranja bocne strane
800x600-MSF-piz-1