800x600-jovanjica-1

Brendiranje vozila ‘Piazza Organica’

Za ovog klijenta smo osim brendiranja vozila, radili još i vizuelni identitet, bilborde, internet prodavnicu i mnogo drugih vizuala. Prethodne primere rada za ‘Piazza Organica’ prodavnicu, pominjemo jer su povezani sa brendiranjem njihovih vozila na mnogo načina. Pre svega, veliki broj elemenata, zatim fontovi ali i zaštitna lica kampanje, su korišćeni i ovom prilikom.

Tako je kao glavni i najupečatljiviji element vizuala odabrana fotografija, iz kampanje za promociju internet prodavnice ‘Piazza Organica’, na kojoj se nalazi Miloš Biković i još jedna ženska osoba. Njih dvoje nasmejani i srećni, zajedno odlaze u kupovinu svežeg voća i povrća u prodavnici na Kalenić pijaci, noseći papirnu kesu sa logom prodavnice, iz koje viri sveži organski proizvodi.

Pored njih dvoje u ovaj vizual smo uključili i prepoznatljivi slogan ‘Piazza Organica’ prodavnice – Organsko i tačka, kao i informaciju da se sveže voće i povrće može kupiti u prodavnici na Kalenić pijaci ili na sajtu. Ovaj vrlo jednostavan a efektan vizual, sadrži sve što je potrebno da kupci znaju a pored toga je i u korporativnim bojama klijenta, logo je vrlo uočljiv a tu je i zaštitno lice – poznata ličnost, zbog koje će se svi okrenuti za kamionom, koji prevozi organsko voće i povrće.