brendiranje swisslion vozila brend Hello sa desne bočne strane

Brendiranje vozila za ‘Hello flips’

Za našeg klijenta ‘Swiss lion’ uradili smo još jedan dizajn za brendiranje njihovih promo vozila. Ovaj put, radi se o ‘Hello flips’ grickalicama.

Inspiraciju je bilo lako pronaći u samom dizajnu ambalaže, pa smo već postojeće elemente koristili za ovaj vizual. Tako je hauba automobila u zelenoj boji (glavna boja izabrana za ovaj proizvod) a pored toga imamo i naziv proizvoda, urađen u fontovima koji su korišćeni i na ambalaži.

Sa strane je vozilo nešto šarenije pa se po ovom delu vizuala prepliću zelena, bela i žuta u pozadini, dok se u manjim detaljima može uočiti i crvena boja. Iznad prednjeg točka se nalazi ime našeg klijenta (Swisslion) kao i nekoliko flipsova razbacanih po celom vizualu. Ispod vozačevih i suvozačevih vrata se nalazi naziv proizvoda i takođe još nekoliko flipsova koji lebde u pozadini, dok je deo vizuala koji se nalazi na zadnjem sedištu najrazigraniji. Tu se nalazi nekoliko kesica ovog flipsa, koje su naređane jedne ispred drugih a pored njih su istaknute u crvenim poljima važne informacije o sastavu kao i još jedna takva u svetlo zelenom krugu.

Na suprotnoj strani auta, umesto niza manjih pakovanja flipsa, nalazi se jedno veliko ‘XL’ pakovanje proizvoda.

brendiranje swisslion vozila brend Hello sa leve bočne strane