800x600-hello-flips-desna-1

Brendiranje vozila za ‘Hello flips’

Za našeg klijenta ‘Swiss lion’ uradili smo još jedan dizajn za brendiranje njihovih promo vozila. Ovaj put, radi se o ‘Hello flips’ grickalicama.

Inspiraciju je bilo lako pronaći u samom dizajnu ambalaže, pa smo već postojeće elemente koristili za ovaj vizual. Tako je hauba automobila u zelenoj boji (glavna boja izabrana za ovaj proizvod) a pored toga imamo i naziv proizvoda, urađen u fontovima koji su korišćeni i na ambalaži.

Sa strane je vozilo nešto šarenije pa se po ovom delu vizuala prepliću zelena, bela i žuta u pozadini, dok se u manjim detaljima može uočiti i crvena boja. Iznad prednjeg točka se nalazi ime našeg klijenta (Swisslion) kao i nekoliko flipsova razbacanih po celom vizualu. Ispod vozačevih i suvozačevih vrata se nalazi naziv proizvoda i takođe još nekoliko flipsova koji lebde u pozadini, dok je deo vizuala koji se nalazi na zadnjem sedištu najrazigraniji. Tu se nalazi nekoliko kesica ovog flipsa, koje su naređane jedne ispred drugih a pored njih su istaknute u crvenim poljima važne informacije o sastavu kao i još jedna takva u svetlo zelenom krugu.

Na suprotnoj strani auta, umesto niza manjih pakovanja flipsa, nalazi se jedno veliko ‘XL’ pakovanje proizvoda.

800x600-hello-flips-leva-1