800x600-grad-sunca-renault-megane-2

Brendiranje Vozila za Grad Sunca

‘Grad Sunca’, turistički kompleks u Trebinju je multifunkcionalni prostor, koji nudi različite sadržaje za svoje posetioce. Kompanija Swiss Lion je pored uspeha u prehrambenoj industriji, odlučila da se pozicionira i turizmu i ugostiteljstvu, pa je svoj kapital uložila u izgradnju ovog kompleksa. Za njih je naš tim dizajnera osmislio dizajn vizuala, koji će biti postavljeni na brendirana vozila ovog kompleksa.

Ideja ovog brendiranja, bila je da prikažemo sve celine u okviru ovog kompleksa, na jednom mestu. Kada bi neki potencijalni posetilac kompleksa u Trebinju prošao pored brendiranog vozila, želeli smo da odmah shvati koje sadržaje nudi i poželi da provede dan u njihovom ‘Aqua parku’, povede decu na adrenalinsku avanturu u Dino parku ili ‘Sunčanu igraonicu’ ili da se na kraju dana samo odmori u jednom od dva hotela ‘SL Industry’ili ‘SL Panorama’.

Fotografisali smo sve ove komplekse, odabrali najupečatljivije snimke, obradili ih dodatno u programu za obradu fotografija i dobili odličan materijal za kreiranje vizuala. Kombinacija ‘Aqua parka’, bazena i ‘Dino parka’ bila je najbolji izbor za ovog klijenta uz dodatak njihovog logoa. Odlučili smo da vizuelne celine podelimo jednostavnom belom bojom, koja ne smeta oku posmatrača ali na jasan i vizuelno primamljiv način, razdvaja fotografije. Vizual zauzima veliku površinu – sa strane, na vratima vozača i suvozača, čime dobija na vidljivosti i jasnoći.