Brendiranje Vozila za Folije za Stakla

Za klijenta, koji se bavi postavljenjem folija na stakla, brendiranjem vozila i štampom za velike formate, uradili smo dizajn za njihove kombije. Eksplozija boja i jarke boje su glavni adut ovog vizuala i verovatno prva stvar koju primete svi kada ugledaju klijentova vozila.

Na haubi ovih vozila se nalazi prvi ‘Call to action’ u ovom dizajnu, gde smo naveli sajt našeg klijenta, na kome se zainteresovani mogu informisati o svim uslugama, koje pruža u ovoj firmi. Kontrast žute pozadine i crvenih fontova u kombinaciji sa belim elementima i slovima, čine skladnu celinu – dovoljno upečatljivu i jasnu za svakog prolaznika.

Žuta ostaje kao pozadina na celom vozilu, međutim kako bi se dodatno istakao tekst u jednom delu se umesto žute pojavljuje – bela (deo ispod prozora), na kojoj su ispisane sve važne kontakt informacije o firmi – upečatljivim crvenim slovima. Ovaj crveno-beli kontrast je dovoljno vidljiv i zbog toga smo ga i koristili za veću vidljivost i upečatljivost. Crvena polu-kružna linija odvaja ovaj segment vizuala od glavnog, na kome možemo i videti najviše boja i elemeneta.

Tu se od elemenata pojavljuju: paleta boja, folije u različitim bojama, aparat za štampanje velikih formata, kišobrančić kao ukras, ali i jedna velika i bela ‘mrlja’ (kao i nekoliko manjih u boji) na kojoj je ponovo ispisan tekst crvenom bojom, za što bolju vidljivost i preglednost. Ovom prilikom su korišćenji nešto zaobljeniji fontovi u odnosu na ostale delove vizuala.

Zadnja strana vozila je kranje jednostavna, baš kao i hauba i ima samo dva elementa: internet adresu u crvenoj boji i beli ukrasni element.

dizajn na vozilu sa bočne leve strane i sa prednje strane
dizajn na vozilu sa zadnje strane