brediranje pickup-a sa bočne desne strane

Brendiranje vozila za ‘Firestop’

Naš klijent ‘Supromax’, koji se bavi onlajn prodajom svih vrsta farbi, lakova i mnogo drugih proizvoda za krečenje i uređenje doma, zatražio je od nas da uradimo dizajn za kombi vozila koja prevoze robu do kupaca. Proizvode, koje su želeli da predstave kupcima, deo su linije premaza za čelik i drvo, koji imaju antikorozivno dejstvo i služe kao protivpožarna zaštita površina.

Odlučili smo se za pristup, u kome je prednji deo kombija ostao u osnovnoj beloj boji dok se logo i osnovni kontakt podaci o klijentu nalaze na sredini prednjih vrata. Tako smo dobili dizajn, koji neće zagušiti celo vozilo, već samo njegov zadnji deo. Površina koja preostaje za brendiranje je i više nego dovoljna da se osmisli dizajn i poređaju elementi, za koje smo smatrali da su najvažniji.

Pozadina ovog vizuala je fotografija radnika u zaštitnoj opremi, koji prskalicom nanosi neko od sredstava iz ‘Firestop’ linije proizvoda. Pored njega, na vizualu se nalazi i ambalaža samog proizvoda kao i tekstualni deo. Na ovaj način smo hteli da pokažemo kako se proizvod koristi, zatim da pokažemo kupcima ambalažu, kako bi je što bolje upamtili a tekstualni deo navodi objašnjava upotrebu proizvoda i naglašava da ovo treba biti izbor broj 1 za sve kupce.

Na zadnjoj strani kombija su prikazana tri proizvoda iz ‘Firestop’ linije, kao i kratak tekst koji opisuje upotrebu proizvoda. ‘Call to action’ je na samom kraju, gde smo postavili adresu sajta za više informacija.

800x600-Firestop-fiat-doblo-leva-1
brediranje kombi vozila sa zadnje strane