Daria Gold

Plakat Daria Gold

Daria Gold čokolada, iz Swiss Lion radionice najukusnijih slatkiša, odlična je inspiracija za izradu vizuala i plakata. S’obzirom da smo radili ambalažu za ovaj proizvod, dizajniranje plakata je bio lak posao jer smo već imali generalnu ideju kako to treba da izgleda. Takođe smo, pre toga, već uradili i fotografisanje svih proizvoda u našem foto studiju, što je dodatno olakšalo zadatak.

Ovaj vizual smatramo jednim od najlepših i svakako najslađih, koje smo uradili u poslednjih nekoliko godina. Pozadina je trebalo da bude što neutralnija, kako ne bi odvlačila pažnju sa glavnog dela vizuala – čokolada. Zato smo se odlučili za materijal, koji se obično koristi za izradu džakova u kojima se pakuje sirova kafa ili kakao. Na nekoliko mesta po toj podlozi, posuli smo kakao prah, razbacali zrna kakaa a u desnom gornjem uglu se nalazi jedno uveličano zrno, koje krasi taj deo vizuala.

Na vrhu se nalazi naziv selekcija čokolada, urađen u zlatnoj boji i fontu, koji svojim italika izgledom, donosi dašak luksuza izgledu ovih čokolada. Ispod toga u dva reda se ređaju različite Daria čokolade, grupisane u nekoliko kategorija. Svaka kategorija ima neku svoju specifičnost, a svima im je zajedničko to da su napravljene od najfinijeg kakaa sa dodatkom najkvalitetnijih sastojaka. Od klasične mlečne čokolade, preko one sa 70% kakaa, divljim kupinama, jagodama, pa sve do čokolade punjene eurokremom, izbor je i više nego bogat a za dizajnere lagan za uklapanje i formiranje vizuala.