800x600-bisnode-2

Brendiranje Vozila Bisnode

Oni su stručnjaci za visokokvalitetne podatke i bila im je potrebna naša pomoć oko brendiranja vozila, kako bi njihovi službeni automobili dobili prepoznatljiv i sofisticiran izgled. U brifu su naveli da žele pročišćen dizajn, bez suvišnih detalja i šarenila. Nešto što će podsećati na njihov logo, taman toliko da vozilo bude prepoznatljivo na prvi pogled.

Kako je logo ‘Bisnoda’ u nekoliko boja: oker, tirkizna i ciklama na dominantno crnoj pozadini, a poštujući i želju klijenta, odlučili smo da upravo ovaj dizajn iskoristimo za brendiranje njihovih službenih automobila.

Crna pozadina je obezbeđena kupovinom automobila u toj boji, a na njih su stavljna tri elementa sa logoa (tri kruga u korporativnim bojama).  Pored toga, naziv same kompanije stavljen je na bočnu stranu automobila, tačno iznad prednjeg točka a ovaj vizual krasi i slogan klijenta, koji je urađen jednostavnim fontovima u beloj boji.

Kružni elementi su skoncentrisani oko prozora na zadnjem sedištu i sa njima smo se malo poigrali, tako što ih nismo prikazali u celosti, već oni prate oblik automobila i karoserije. Tako smo dobili zanimljivu dinamiku i dodali malo futurizma ovom dizajnu.

Bisnode brendiranje vozila